Горизонтально спрямоване буріння і будівництво підземних комунікацій

Ми в соц.мережах:

Технології для прокладки кабелів - ТОВ БУДІВЕЛЬНИК 3

Наша земля зводить рахунки не тільки з людиною, але також і з усіма плодами нашої діяльності. Прокладка трубопроводів за допомогою методу ГНБ - це, мабуть, найбільш яскравий зразок. Так як всі знають, що для того щоб відремонтувати або відновити невеликий відрізок трубопроводу, потрібно затратити набагато більше сил і коштів, ніж для їх первісного будівництва.

Причин, які призводять до ремонту трубопроводу, декілька. Перша причина - це перекачиваемая рідина, що містить в собі домішки, які являють собою тверді відкладення (інкрустації), що осідають на внутрішніх стінках труб. При цьому втрачається їх пропускна здатність і якщо вчасно не здійснити санацію трубопроводу, то він може просто вийти з ладу.

Наша компанія застосовує всілякі методи ремонту і відновлення трубопроводів: від традиційних до самих нових за найвищими технологіями. Нові безтраншейні технології під час ремонту та відновлення трубопроводів є найактуальнішими і раціональними.

Відмінні мікробіологічні властивості, найвища міцність і опір механічним перевантаженням роблять цементно-піщані покриття незамінними під час будівництва трубопроводів, які призначені для міських систем водопостачання.

У більшості випадків можна застосовувати унікальні технології ремонтів трубопроводів, які полягають в тому, що всередині вийшла з ладу металевої труби проводиться нова пластикова труба. Якщо застосовувати цю технологію, то внутрішній діаметр труби буде зменшуватися. Варто відзначити, що якщо гідравлічна пропускна здатність знижується, то загальні характеристики трубопроводу практично не змінюються.

Більш небезпечною є санація трубопроводу, в результаті якої стара труба може зруйнуватися, а на її місці встановлюють нову, поліетиленову або сталеву. У такому випадку діаметр нової труби відносно старої може бути більше в 1,5-2 рази.

Телеінспекційна діагностика є заключним етапом ремонту трубопроводів. Тільки так після ремонту можна оцінити дійсне якість санації цього трубопроводу і позбутися існуючих дефектів. Цей спосіб діагностики застосовується під час будівництва трубопроводів. Тому що якісний контроль, який виконується за допомогою дистанційної керованої телевізійної камери, допомагає усунути багато дефектів ще на початкових етапах споруди трубопроводу.

Завдяки застосуванню технології направленого буріння ми можемо не зупиняти рух транспорту при прокладанні підземних комунікацій.