Горизонтально спрямоване буріння і будівництво підземних комунікацій

Ми в соц.мережах:

Методи горизонтально-направленого буріння

Будівельна компанія «БУДІВЕЛЬНИК-3» здійснює монтаж підземних комунікацій методом направленого буріння, із застосуванням новітніх будівельних технологій і сучасного бурового обладнання. Фахівці з буріння зроблять свою роботу без шкоди навколишньому середовищу, залишивши ландшафти з міською інфраструктурою недоторканими, заощаджуючи час і фінансові кошти замовників робіт з монтажу підземних комунікацій.

Практика використання даного методу

«БУДІВЕЛЬНИК-3» проведе прокладку підземних комунікацій на території, де є:

- Міські споруди. На шляху трубопровідних або інших за типом комунікацій можуть бути розміщені об'єкти міського будівництва, приміром, гаражні споруди або торгові павільйони. Метод ГНБ дозволяє безперешкодно змонтувати необхідні комунікації, проклавши їх під спорудами.

- Площі і парки. Технологія горизонтально-направленого буріння дозволяє встановлювати підземні комунікації без створення траншей та інших земляних робіт, в результаті чого можна обійтися без руйнування культурної та історичної спадщини жителів населених пунктів.

- Річки, озера та інші водойми. Шляхом бестраншейного укладання підземних комунікацій можна з успіхом встановлювати трубопровідні та кабельні лінії під водоймами.

- Яри і скелясті масиви. Горизонтальне буріння робить можливим установку підземних комунікацій на місцевості з ярами, а також на територіях зі скелястими масивами, тобто там, де немає рівної в геометричному плані і стійкої земної поверхні.

- Інші підземні комунікації. Перед проведенням буріння буде ретельно вивчена траєкторія, по якій буде проводитися прокладка підземних комунікацій на предмет наявності вже існуючих систем забезпечення міських об'єктів, що дозволяє запобігти виникненню різних аварій і пошкоджень експлуатованих в сьогоденні комунікацій.

На відміну від інших методів монтажу трубопроводу і кабельних ліній, в ході яких проводиться розкопування траншей, при горизонтальному бурінні час на виконання роботи скорочується мінімум у п'ять разів, що прямим чином відбивається на вартості прокладки комунікацій у вигідну для вас, шановні замовники, сторону.

Фахівці «БУДІВЕЛЬНИК-3» нададуть активну допомогу в підготовці дозвільної документації на здійснення монтажу підземних комунікацій, а також ми допоможемо узгодити дії з проведення запланованого будівництва з представниками міської влади.

Співпраця з компанією «БУДІВЕЛЬНИК-3» - це максимально ефективний і раціональний розподіл свого особистого часу і фінансових коштів, які ви виділяєте на установку підземних комунікацій!