Горизонтально спрямоване буріння і будівництво підземних комунікацій

Ми в соц.мережах:

Умови проведення та ціни на ГНБ

«БУДІВЕЛЬНИК-3» проводить роботи по обладнанню інфраструктури з підземними комунікаціями шляхом застосування технологій безтраншейного будівництва. Проведення даних робіт у багатьох випадках є єдино можливим варіантом монтажу підземних комунікацій на території населених пунктів. Результат будівництва з застосуванням безтраншейних технологій – це виконана в стислі терміни робота, з мінімальними фінансовими витратами і великою економією фізичних сил робочого персоналу, при цьому укладання трубопровідних та кабельних магістралей здійснюється без руйнування ландшафту. Ознайомитися з ГНБ цінами Ви, шановні відвідувачі, можете по каталогу послуг нашої організації.

Будівельна компанія « БУДІВЕЛЬНИК-3» є лідером у сфері проведення ефективних будівельних робіт з максимально якісним результатом, тому ми використовуємо у своїй роботі виключно сучасні моделі будівельного обладнання. Наша техніка пристосована для ефективного здійснення роботи на території густонаселених пунктів, де необхідно мобільно, якісно і максимально швидко впоратися з покладеними на будівельників обов'язками. Вивчіть умови замовлення нашої техніки і ціни на ГНБ на сторінках з описом наданих фахівцями «БУДІВЕЛЬНИК-3» послуг.  

При здійсненні будівництва шляхом застосування безтраншейних технологій ми задіємо найбільш сучасні варіанти бурових установок – це техніка таких компаній як: Vermeer і Ditch Witch. Залежно від конкретно-поставлених перед фахівцями «БУДІВЕЛЬНИК-3» задач, може бути задіяна техніка із зусиллям буріння від 10 до 500 (ТС), що дозволяє виконувати найширший спектр робіт по встановленню підземних комунікацій. Моделі техніки нашої компанії активно використовуються сьогодні для прокладки ліній телефонного зв'язку та електричних магістралей, а також таких комунікацій, як водо/газопроводи і колекторні системи. Умови замовлення техніки і ГНБ ціна позначені на сторінці з описом послуг нашої компанії.

Фахівці « БУДІВЕЛЬНИК-3» зможуть якісно провести установку підземних комунікацій на території з будь-яким ґрунтом – це може бути суглинний грунт, скелясті породи або ж ракушняк. А також, завдяки використовуваним нами технологіям, бурове обладнання здатне облаштовувати підземні комунікації в умовах наявності в ґрунті ґрунтових вод.
Звертайтеся!